Laatste berichten

Tags

Start blog

12 oktober 2018 marjon No Comments

Start blog

12 oktober 2018 Marjon No Comments

Zal ik het doen, zal ik het echt gaan doen? In september ben ik na ruim 11 jaar gestopt met mijn baan bij de meest tot de verbeelding sprekende organisatie. De prachtige Wereld vol Wonderen in Kaatsheuvel. En daar neem je niet zomaar afscheid van, en dat doet echt wel een beetje pijn. Zeker ook wanneer je kinderen met wel heel beteuterde snoetjes kijken als je vertelt dat je iets anders gaat doen…

“Maar mama? Wat kan er nu leuker zijn dan werken bij de Efteling”? Nou, mama wil graag een blog beginnen. Tja, dat was niet helemaal het gewenste antwoord en ik kon me nog net inhouden om te beloven om het abonnement op het park aan te houden. Eerst maar eens lekker op vakantie.

En na een meer dan heerlijk 3,5 week Zuid-Afrika met een rugzak vol nieuwe herinneringen, zit ik nu achter mijn gloednieuwe laptop mijn allereerste blog te schrijven. En ik ga het dus echt doen! Al weet ik nog niet zo goed waar te beginnen en vind ik het doodeng…

Beren

Want wie mij een beetje kent, weet dat er in dit persoontje een ongelofelijke perfectionist zit. Nog voordat ik ben begonnen, wijst ze mij niet op 1 maar op een hele berenfamilie op de weg. En na het zetten van één stap ligt daar alweer zo’n dikke beer waar ik op de één of andere manier toch echt langs moet. Al slalommend eromheen heb ik een domeinnaam vastgelegd. En na een schaduwblog begonnen te zijn (om eerst een beetje te oefenen) heb ik ook de volgende beer een schop onder z’n bibs gegeven… En ik heb de eerste tekst op papier gezet, heerlijk!

Wat kunnen jullie de komende tijd van mij verwachten? Ik vertel graag over onze reisavonturen die wij als gezin beleefd hebben in Zuid-Afrika en Thailand. Met tips over onze routes, accommodaties en activiteiten. En ik deel mijn persoonlijke ervaringen van de vreselijke burnout die ik vorig jaar heb gehad. En vertel je waarom dit uiteindelijk het beste is wat mij is overkomen… Als echte foodie deel ik ook graag mijn favoriete recepten en eetadressen. En natuurlijk gaat dit blog over mijn struggles in life als veertiger… Mijn blog FabulousForty.nl is geboren!

Veel leesplezier!

No Comments

Leave a Reply

Ik accepteer de Privacy Policy

Blog

Archieven

Volg me

Abonneer op mijn blog

×