Laatste berichten

Tags

Wie ben ik

Wat leuk dat je even kijkt wie ik ben!

Ik ben Marjon, in mei 40 geworden wat ik best een dingetje vond. Afgelopen september ben ik gestopt als eventmanager bij de Efteling waar ik ruim 11 jaar gewerkt heb. En ik ben dus degene die op dit blog mijn lief en leed met jullie deelt. 

Ik ben mega trotse mama van Mike (9) en van stoere Milou (7) en inmiddels al 18 jaar samen met m’n allerliefste lief Mervyn. Reizen is naast schrijven mijn grootste passie en daarvoor scrol ik dan ook uren en uren het internet af op zoek naar de allerleukste plekjes, tofste accommodaties en activiteiten. Ook vind ik het heerlijk om bezig te zijn met de inrichting van ons huis waar we sinds 1,5 jaar wonen en struin daarvoor menig woonwinkel af. Wijntjes drink ik graag- en soms teveel en ik hou ontzettend veel van lekker eten, zowel uit- als thuis. Een echte foodie dus.

Op FabulousForty deel ik wat mij als beginnende 40-er zoal bezig houdt. Mijn burn-out die ik twee jaar geleden kreeg maar vooral ook het herstel ervan en het moederschap en alles wat daarbij komt kijken. Ik schrijf graag over onze (verre) reisavonturen en over interieur & styling en food. Bovenal zijn het eerlijke en open verhalen van mijzelf. 

Op FabulousForty kun je elke week nieuwe artikelen verwachten. Mocht je me willen volgen? Op Facebook deel ik mijn nieuwe artikelen en op instagram vind je mijn persoonlijke foto’s en stories en krijg je zo een kijkje in ons leven. Volg me, vind ik echt heel leuk!

Liefs Marjon

Blog

Archieven

Volg me

Abonneer op mijn blog

×