Laatste berichten

Tags

Samenwerken

Over FabulousForty.nl

FabulousForty is een Nederlands lifestyle blog van Marjon Arends met een focus op reizen, gezondheid (burn-out herstel) en opvoeding. De doelgroep bestaat uit vrouwen van 35 – 45 jaar. Wekelijks worden er meerdere nieuwe artikelen gepubliceerd. Elke post wordt ook via diverse social mediakanalen gedeeld.

Samenwerkingsmogelijkheden

Ik werk graag samen met externe partijen, indien ze goed bij de doelgroep van FabulousForty.nl passen. Ik sta onder meer open voor reviews, persreizen, advertorials, winacties en ik kan u helpen met content voor uw eigen kanalen:

Reviews

Ik kan accommodaties of producten die passen bij de doelgroep van FabulousForty testen en hier een review over posten.

Persreizen

Ik ontdek graag uw bestemming en probeer uw reisorganisatie met liefde uit, alleen of met mijn gezin. Vervolgens schrijf ik hier een uitgebreid- en eerlijk artikel over.

Advertorials

Indien de content past bij de doelgroep van FabulousForty, is het mogelijk om een betaalde advertorial te plaatsen. Wel dient er rekening mee gehouden te worden dat artikelen en social media post die uit een advertorial voortkomen, als zodanig worden aangemerkt. Uitzonderingen hierop zijn helaas niet mogelijk aangezien ik dit verplicht ben kenbaar te maken.

Winacties

Leuk als je mijn lezers blij wilt maken met een mooie prijs! Ik bespreek graag de mogelijkheden.

Freelance blogger of copywriter?

Bent u op zoek naar een freelance blogger of copywriter die kan helpen met content voor jouw eigen kanalen? Ook dat is mogelijk!

Contact

Voor meer informatie over een samenwerking, neem contact met me op: info@fabulousforty.nl

 

Blog

Archieven

Volg me

Abonneer op mijn blog

×