Laatste berichten

Tags

Goede voornemens

23 december 2018 marjon No Comments

Goede voornemens

23 december 2018 Marjon No Comments

2018 was een bijzonder jaar. De eerste maanden heb ik hard gewerkt aan mijn herstel na een fikse burn-out. Wat was het onbeschrijflijk fijn om langzaam aan mijn energie weer terug te krijgen. Met ups maar ook met downs maakte ik uiteindelijk krachtige keuzes vanuit het hart. En nam afscheid van mijn leuke maar drukke baan bij de Efteling. Ging met een jobcoach aan de slag. En startte ik met dit blog. Wat een mooi jaar, ik had nooit verwacht dat ik zou staan waar ik nu sta 🙂

Nu 2019 in zicht komt, is het goed om even terug te blikken en dankbaar te zijn voor alles wat ik geleerd en bereikt heb. En daarna vooral vooruit te kijken want voor 2019 heb ik mooie dromen, doelen en plannen. Heel eerlijk, ik ben nooit zo goed in goede voornemens ;-). Elk jaar doe ik bijvoorbeeld mijn best om een paar kilo af te vallen en bedenk ik me dat ik meer moet sporten. En tja… dat staat dus elk jaar weer opnieuw op het lijstje. Daarom wil ik mijn goede voornemens op zowel zakelijk als privé gebied graag met jullie delen zodat ik een goede stok achter de deur heb haha.

  1. Aantal artikelen op mijn blog. Vanaf november ben ik met dit blog gestart en ik heb ongeveer 2 blogs per week geschreven. Dit wil ik in 2019 minstens aanhouden en het liefst uitbreiden naar 3 blogs per week. Daarnaast wil ik ook gastblogs blijven schrijven voor Reistipsmetkids.
  2. Bezoekersaantallen. Leuk om jullie te vertellen dat er groei zit in het aantal mensen dat mijn artikelen leest. Zo tof! Want natuurlijk vind ik het super als mijn hersenspinsels gelezen worden. Dus dank daarvoor! Mijn doel voor 2019 is om het aantal bezoekers te verdubbelen, daar zou ik heel blij mee zijn.
  3. Op dit moment ben ik druk aan het solliciteren, maar heb nog niet ‘de’ baan gevonden. Ik twijfel nog steeds om voor mijzelf te beginnen. Maar hoe begin je? Ik vind het maar ontzettend lastig. Heb veel ideeën in mijn hoofd, maar het lukt (nog) niet om ze tot uitvoer te brengen. In 2019 moet ik van mijzelf (ja een moetje!) in actie komen en het gewoon gaan doen…
  4. Op persoonlijk vlak is mijn doel om minder met mijn telefoon bezig te zijn. Dus maar een paar keer per dag op de socials en verder de telefoon wegleggen! Verder heb ik op persoonlijk vlak niet zoveel wensen. Natuurlijk zou ik (wederom) graag die paar kilo lichter willen zijn dus bij deze staat dit zwart op wit… Maar ik hoop vooral dat ik gezond blijf want dat is toch echt het allerbelangrijkste. 
  5. Ik zou het leuk vinden om een cursus of workshop te volgen in dit vakgebied en ben al aan het kijken naar de mogelijkheden.
  6. Verder zou ik graag een paar klussen in huis op willen pakken. Onze slaapkamer wil ik een make-over geven. En van de zomer wil ik een lounge terras creëren in de tuin.

Wat zijn jouw dromen en plannen voor 2019? Heb jij goede voornemens? Ik ben benieuwd dus zet ze vooral in de comments hieronder. Voor nu wens ik je hele fijne feestdagen, met veel lekker eten en gezellig samen zijn met jouw liefsten.

No Comments

Leave a Reply

Ik accepteer de Privacy Policy

Blog

Archieven

Volg me

Abonneer op mijn blog

×