Laatste berichten

Tags

Gelukkig nieuwjaar!

1 januari 2019 marjon 2 Comments

Gelukkig nieuwjaar!

1 januari 2019 Marjon 2 Comments

En toen was 2019 alweer begonnen! Ik hoop dat je een fantastisch oud & nieuw hebt gehad. Wij hebben eerst gezellig thuis met z’n viertjes gegeten. En daarna zijn we naar onze buren gegaan voor nog meer gezelligheid met veel wijn en lekkere hapjes. En natuurlijk om 00.00 uur naar buiten, champagne drinken en de mannen vuurwerk afsteken. Helemaal goed dus! Nu wel iets minder door een zwaar hoofd haha.

Een goed begin met een nieuwjaarwens voor jullie!

Ik wens jullie een fantastisch 2019 met veel gezondheid en geluk. Dat je maar veel onvergetelijke herinneringen mag maken en fantastische avonturen mag beleven. Ik hoop dat je in dit nieuwe jaar veel samen mag zijn met de mensen die je het liefst om je heen hebt. Koester je vriendschappen, want zeker ook in mindere tijden merk je hoe waardevol deze mensen voor je zijn.

2018 was voor mij een heel bijzonder jaar. De start van mijn blog en afscheid van mijn baan bij de Efteling. Wat een mooie persoonlijke groei heb ik in een paar maanden tijd doorgemaakt en ook mijn blog groeit.  Dat maakt het nog wel leuker om te schrijven. Want jullie lezen mijn blog en daar wil ik je dan ook voor bedanken!

Maak van 2019 een feestje! Dit nieuwe jaar biedt weer allemaal kansen, grijp ze voordat het jaar weer voorbij is. En stel jezelf een aantal doelen, maar verpruts er ook een paar en richt je op wat echt belangrijk voor je is. Durf eens buiten de lijntjes te kleuren, dat ga ik ook doen want het hoeft niet allemaal perfect te zijn. En soms ontdek je dan juist fantastische dingen die je eerder niet zag…

2019 wordt jouw jaar! Maak er iets moois van. Gelukkig nieuwjaar!


2 Comments

 • Remy 1 januari 2019 at 11:34

  Ook voor jou en jullie een goed jaar toegewenst en dat een aantal van je wensen en doelen mogen uitkomen en verwezenlijkt worden. Xxxxx

 • Leave a Reply

  Ik accepteer de Privacy Policy

  Blog

  Archieven

  Volg me

  Abonneer op mijn blog

  ×